Lekker slapen

Slapen, we vullen er maar liefst éénderde van ons leven mee. Slapen is enorm belangrijk voor onze concentratie en aandacht, onze energiebalans en emotioneel welzijn. Bovendien is slapen gewoon lekker. Iedereen heeft wel eens periodes waarin je niet goed slaapt. Je kunt de slaap niet vatten of wordt meerdere malen wakker gedurende de nacht. Terwijl juist tijdens de slaap het lichaam de batterij weer oplaadt voor een frisse dag. Wat kun je zelf doen om gemakkelijker in te slapen en dieper te slapen? En wat zijn de do’s en don’ts als je slapeloosheid wilt vermijden?

In deze workshop onderzoek je jouw persoonlijke belemmeringen die de slaap verstoren. Je krijgt uitleg over de oorzakelijke factoren van slapeloosheid en leert hoe je eigen gedrag en gedachtenpatronen de slaap kunnen belemmeren én bevorderen. Bovendien worden je praktische oefeningen aangereikt om van de nacht een zorgeloze, behaaglijke tijd te maken.

Tijdens de workshop wordt ook informatie verstrekt over de 6-weekse training Slapen kun je leren. Mocht je na deze workshop interesse hebben in een vervolg, kun je je aansluitend voor deze training inschrijven. Individuele slaaptherapie is ook een optie.

Verwen jezelf ook ‘s nachts, welterusten en slaap lekker!

 

 

Praktische informatie

Lekker slapen | Workshop 

Datum:         Dinsdagavond, voor data zie agenda

Tijd:              19.30 - 21.00 uur

Locatie:        Samudaya, Magerhorst 5, Deventer

Kosten:         €7,50 euro

Trainer:        Maike van Aartsen

Aanmelden

 

 

 

No upcoming event for this category